sâmbătă, 1 august 2015

Idei de ținută pentru botez - pentru băieței


Un botez este un moment special în viața părinților, copiilor, și oaspeților care respectă ceremonia. Pentru ca este un eveniment special, totul va trebui să fie perfect. Știm că pentru a utiliza un outfit de botez pentru un baiat este o dezbatere frecventă, aproape de inima multor familii.

Halatele de botez sunt tradiționale, și multe familii aleg o rochie care este transmisă din generație în generație, folosită în botezurile tuturor copiilor din familie. Rochiile sunt considerate unisex, și arată mai mult a cămăși de noapte lungi decât rochii.

Dacă preferați ceva mai specific, puteți să-l îmbrăcați într-un costum de botez. Puteți alege un costum alb, în ​​conformitate cu tradiția de a reprezenta puritatea, sau în cazul în care biserica permite, veti putea îmbrăca copilul în orice altă culoare la alegere. Costume sunt construite din cămașă, vestă și sacou. Puteți adăuga chiar și un mic papion.

Multe biserici permit să îmbrăcați copilul în orice îl face să se simtă confortabil. Asta înseamnă că îl puteți îmbrăca în orice doriți. Un pulover și pantaloni, o cămașă cu mâneci lungi sau scurte, de asemenea, alegeri potrivite. Orice haine care sunt destul de frumoase pentru a le purta la biserică ar fi potrivite pentru botez.